PRÖVAR MEDICINSK TEKNIK UTRUSTNING OCH MASSAGE

På mina tjänster börjar och avslutar jag med vattenmassage terapi. Klienter får duscha före och efter behandlingar

Har du ont, stressat, deprimerat, ensam ingen att prata ditt 
problem med: "tveka inte att ringa mig och boka en tid för 
behandling

Min uppdrag

      Mitt mål är att ha den sundaste gruppen av kunder runt. Att 
ha en grupp människor som vet hur man tar hand om sig 
själva, förstår vad som händer med sina kroppar och hur man 
hanterar förändringar. Jag vill att du ska må bättre, förstå din 
kropp, ta kontroll över din hälsa och kunna leva det bästa livet 
du kan. Låt oss ta dig in, behandlas och tillbaka där ute varje 
dag och inte oroa dig för om din kropp kan hålla upp. Vi ska se 
till att det kan.

Jag har specialutbildade och använder den Healing Touch 
massage som arbetar för att hjälpa mina patinter bekämpa 
olika sjukdomar och andra villkor dagligen.

Jag använder en touch som är både avkopplande och 
lugnande för patienter som lider av att öka förtroendet mellan 
mig och mina patienter. Den helande beröring massage är en 
del av biofield terapi och används som ett alternativ till energi 
som kommer att främja hälsa och helande hos patienter. 
Healing Touch inkorporerar baserat läge energi för att 
behandla de olika typer av färg som påverkar följande:

Fysisk hälsa,Sanity Andlig hälsa,Emotionell hälsa, 
Användning av icke-invasiva metoder för beröring ger Healing 
Touch terapeuten att använda händerna för att stimulera 
energiområdet i och runt kroppen för att rensa, återuppliva och 
balansera kroppen.

0765649370.

 

 

Therapeutic Massage.

Terapeutisk massage syftar till att få terapeutisk nytta. Medan terapeutisk massage ofta avkopplas, är slutet på sessionen eller serierna inte avkoppling.

Terapeutiska mål kan variera avsevärt mellan massageterapeuter och klienter. I vissa fall rekommenderas massage av en professionell hälsa och kan utföras som en del av en större behandlingsplan. Till exempel kan någon som behandlar fysioterapi för en skada få den vanliga terapeutiska massagen att släppa muskler, förbättra muskeltonen och öka deras flexibilitet. På samma sätt kan terapeutisk massage användas för att komplettera sårvård, cancervård och en mängd andra behandlingar.

Människor kan använda terapeutisk massage som en fristående behandling. Vissa människor, som idrottsmän, arbetar eller stressade ut även kontorsarbetare, får regelbunden terapeutisk massage för att hålla sig i gott fysiskt skick.

Människor i alla åldrar kan dra nytta av terapeutisk massage när det utförs av en kompetent och fullt kvalificerad remedial massageterapeut. Massage är också lämplig för personer med funktionsnedsättning, förväntar sig mödrar och personer som behandlas för medicinska tillstånd, även om vissa speciella försiktighetsåtgärder kan behövas för att skydda klientens hälsa.

Grundläggande terapeutiska massage tekniker är härledda från en mängd olika massage stilar. Din massage terapeut kommer att skräddarsy din massage tekniker beroende på dina behov.

 

 

 

Även om våra fötter gör mycket arbete, är de den minst bortskämda delen av vår kropp. För att skämma bort dina fötter och hålla dem starka och flexibla, kommer en daglig fotmassage på några minuter att vara tillräckligt. Faktum är att fotmassage har praktiserats i olika kulturer i åratal för att främja hälsa och välbefinnande. Det har också varit en värdefull del av kompletterande och alternativ medicin. Kombinera en vanlig fotmassage med reflexologi för att främja både psykisk och fysisk hälsa. Att ta emot en handmassage kan ge dig stora hälsofördelar. Handmassage är vanligtvis snabb, avslappnande och ger dig omedelbara hälsofördelar, till exempel förbättrad rörelse för rörelse i rörelse och handled, ökad cirkulation och minskning av dina utlösningspunkter, hyperirriterbara knölar - i dina handmuskler. Enligt Reflexology-Research.com innehåller dina händer många akupressur- och reflexologipunkter som är associerade med dina organ och vissa delar av kroppen. Smärtlindring Enligt Arthritis Foundation, 2006, 46 miljoner amerikaner - nästan en av fem vuxna - lider av någon form av artrit. De vanligaste formerna av artrit i handen är artros och reumatoid artrit. Arthritis Foundation konstaterar att arthritis smärta begränsar vardagliga aktiviteter som dressing och badning för mer än 7 miljoner amerikaner. Enligt en artikel i december 2006, skriven av Julie Engebretson på webbplatsen MassageToday, fann en studie att om du lider av kronisk artrit i handen, kan vanlig hand- och handledsmassage minska din smärta och förbättra din gripstyrka. Men de utan artrit kan dra nytta av de smärtreducerande effekterna av handmassage också. Om du använder dina händer för repetitiva uppgifter, till exempel skrivning, och du regelbundet upplever smärta eller kramper, överväga att besöka en massageterapeut för en handmassage. En licensierad massageterapeut kommer att kunna upptäcka och behandla alla utlösningspunkter i handen, minska din smärta och låta dig fortsätta arbetet i ett smärtfritt tillstånd.
Ekofarm i Tanzania där planteras alla örter som jag använder på mitt kliniken på Skeppargatan 6 i Stockholm för att hjälpa mina klienter med olika problemen
Top 6 fördelar med bröstmassage. Bröstmassage minskar risken för bröstcancer: Vetenskaplig forskning visar att massera dina bröst hjälper till att bekämpa cancer. ... Förhindrar sagging: Bröstmassage lyfter brösten genom att skärpa och tona senor och muskler som är ansvariga för bröstlängd Full bröstmassage med tryck applicerat på musklerna djupt mot bröstvävnaden med konsekvent fast flöde över ribban hjälper både tonen och slappna av i bröstmusklerna efter behov, precis som det händer när vi masserar musklerna på bakre ribcagen eller andra delar av kropp.
Fördelar med nackmassage inkluderar frisättning av muskler i nacke och axlar, men det är också till hjälp för dem som lider av spänningshuvud, ögonstam, migrän, sinusit och kronisk nacksmärta. ... Vanligtvis kommer terapin att börja med massage till axlarna, övre bröstet och baksidan av huvudet.
Den medicinska litteraturen har visat att ryggmärgsstimulering är potentiellt effektiv för ett antal kroniska smärtstillstånd, såsom ryggsmärta, nacksmärta och komplexa regionala smärtsyndrom, som inte har hjälpts av andra behandlingar
Normalt innefattar bukmassage eller massage till mageområdet cirkulära rörelser som utförs medurs för att förbättra blodcirkulationen i kroppen. Detta blodflöde i gengäld hjälper till att förbättra matsmältningen och förhindra förstoppning. Magsmassage är en teknik som har använts av flera kulturer sedan tidpunkten för de gamla. Palpating the belly har tänkt att främja hälsa och välbefinnande på många sätt, inklusive smärtlindring, stressavlastning och övergripande förbättring av matsmältningsfunktionen. Magsmassage kräver inte mycket hårt arbete, och det är lätt att införliva det i ditt dagliga liv för att underlätta livslångt välbefinnande för både kropp och själ.

Nu har jag hitta en snabbare lindring för dina smärta

Jag  kan ge en skön afrikansk massage, medicinsk massageterapi, 
afrikansk healing massage. Healingen är energi som hjälper 
till för läkande av kropp och själ mm. 
Jag kan också erbjuda 
Afrikansk alternativmedicin för reumatism, hud svamp, stress 
mm.

Jag använder mina magiska händer  att hitta alla svulna muskel i kroppen  massera bort dom  och  ger mina client örter  som hjälpe dem mycket och som gör kunden maximalt avslappnad.

 För att verkligen få ut det bästa av massage, måste man ta på samma varv som att 
gå till gymmet eller tar vitamin supplements, dvs. en massage 
på egen hand är bra, men det kommer inte att ge dig 
fördelarna med en regelbunden massage.


Jag har utfört ,
denna typ av massage i 30 år

Ring Mig idag och boka Tid .på 0765649370/ 0739-576 751/ 
0764352158/ 

Eller besök Mig på kliniken.
Skeppagatan 6 vid Östermalm.
Samma lokal som Dansterapi Centrum

Det finns toalett , dusch och sauna i lokalen. Du kan duscha före och efter behandlingar.

Jag finns mitt stan i Hjärtat av Stockholm : Östermalm nära till Strandvägen och  Hotel Diplomat.  Adress; Skeppargatan 6, på samma lokal som Dansterapi Centrum.


E.post.yowece@gmail.com
Whatsup:0704425947.
www.juliethsafrikanskhealingmassage.se

Pris: från 350kr 30minutes behandling.
700krkr, 60minutes behandling.

Denna typer av Massage är Bode för Kvinnor som Män.
Varm Välkommen
Julieth Åman.

 

Störs du av smärta och muskelsvaghet, ben, dysenteri, reumatism muskelsvullnad, desperata ben och smärta på natten när du sover? Axelvärk, midja och rygg? Knäsmärta, fötterhår och fingrar?


Oroa dig inte. Vi är här för dig.

 KOM OCH PRÖVAR TENS BEHANDLING.

 

 

Har du smärta, spänt musklar, ont eller trött i ledana?

Du är välkommen till mig på Skeppargatan 6 , Östermalm -Stockholm och prövar mina speciela behandlingar. Du får bra reserltat på engång efter behandling.

Jag använde tens, TNs och Ems kombinera med smooth massage (slätt massage ) för smärtlindring, bibehållande av fitens, muskelavslappning och lindring av muskeltrötthet.’

 

TENS behandling stimulerar dina nerver med en svag ofarlig ström. När du använder en tens eller Ems apparat stimuleras och aktiveras kroppens egna smärtlindringssystem genom att den aktiverar beröringsnerver eller muskelnerver - du får snabbt en naturlig och helt ofarlig smärtlindring.

 

VAD ÄR LÅGFREKVENT MUSKEL- OCH NERVSTIMULERING?

Detta är en form av fysikalisk terapi som hjälper kroppen att läka ut muskulär värk och smärta baserad på muskelstelhet. En svag elektrisk ström (lågfrekvent) passerar genom behandlingsområdet. Muskulaturen masseras på detta sätt, irriterade nerver lugnas och blodcirkulationen ökar.

 

Det är svårare att åstadkomma muskulär kontraktion i detta frekvensområde, och impulserna känns svagare jämfört med de i lågfrekvensområdet. Fördelarna är omedelbar smärtlindring och en blockering av smärtspridning.

Tens är utmärkt att prova vid artros som smärtlindring. TENS-apparaten kommer i många fall ta bort eller tydligt minska smärtorna. Effekten kan bestå i flera timmar vilket förenklar vardagen och eventuellt förbättrar läkningen och sömnen.

HAR Du VARIT MED I EN BILOLYCKA OCH FÅTT EN PISKSNÄRTSSKADA, WHIPLASHSKADA.

Kom och provar TENS behandling.

Den hjälper snabb mot smärtan i nacken och halsen behandlas effektivt med tens om du har fått en pisksnärtsska

Du är välkommen till mig på Skeppargatan 6 , Östermalm -Stockholm och prövar mina speciella behandlingar. Du får bra resultat på engång efter behandling.

 

Jag erbjuder ett modernt tillvägagångssätt för traditionella terapier genom ett brett utbud av tjänster som inkluderar

1:Du får slätt massage på nacke, axlar, ryggrad, midja, höfter, lår, ben och fötter  armar,  tårna, ankel, knä, armbåge,  sula , häl och vadmuskel, cirka 20 minuter.

2: Mellan mjuk och hård massage på nacke, axlar, ryggrad, midja, höfter, lår, ben och fötter  armar,  tårna, ankel, knä, armbåge,  sula , häl och vadmuskel, cirka 20 minuter.

3:Ansiktet massage, bröstkorg massage, mage massage, fram lår massage, cirka 20 minuter

4:Fot ,häl och tå massage och skrubb  cirka 15 minuter.

5:Tens maskiner behandling cirka 45minuter.

6:Efter 2 timmars behandling, du får Rossella juice, frukt sopa som är blandning av Hallon, julgubbar, Svartvinbär och Moringa pulver.

Allt denna blandning är Hälsa somt för din kropp.

Ser förklaring av alla örter nedan.

 

Priset för hela behandling för 2 timmer är 1500kr

 

Hälsofördelarna med hibiskus te innehåller lättnad från högt blodtryck och högt kolesterol, såväl som matsmältningssystemet, immunförsvaret och inflammatoriska problem. Det hjälper till att bota leversjukdom och minskar risken för cancer. Det kan också påskynda ämnesomsättningen och hjälpa till med hälsosam, gradvis viktminskning.

 

Hjälper Borst Immunsystemet. Den höga mängden vitamin C i hibiskus te anses vara ett stort immunförsvar, och det kan bidra till att förhindra förkylningar och influensa. Det har förmågan att sänka kroppstemperaturen, och därför har hibiskus te till nytta för personer med feber också 

Hibiskus te är beredd genom kokande delar av hibiskusväxten, känd genom sitt vetenskapliga namn Hibiskus sabdariffa, särskilt blomman. Det är en mycket populär drink över hela världen och används ofta som ett medicinskt te. Hibiskusblommor har emellertid olika lokala namn, och det kan kallas av sitt andra, snarare vanligt namn, "Rosella".

 

Hibiskus te är rubinrött och har en sur smak. Därför är det också känt som surt te och har en smak som liknar tranbär. Den är allmänt tillgänglig på marknaden i hela te-dricksvärlden och kan konsumeras varmt eller kallt beroende på vad du föredrar. Detta te är lågt i kalorier och koffeinfritt.

 

Hälsofördelar med hibiskus te

De olika fördelarna med hibiskus te som skulle hjälpa till att hålla människokroppen frisk och passande ges nedan. Hitta dem och bli friskare!

 

Blodtryckshantering: En rapport från AHA (American Heart Association), som publicerades i november 2008, säger att konsumtion sänker blodtrycket hos prehypertensiva och mild hypertekniska vuxna. Det står också att 1/3 av vuxna i USA lider av högt blodtryck, vilket också kallas högt blodtryck. En studie utförd av Odigie IP tyder på att den har antihypertensiva och hjärtskyddande egenskaper som kan vara till nytta för personer som lider av högt blodtryck och de som är utsatta för höga risker för olika hjärt-kärlsjukdomar.

 

På grund av dess antiinflammatoriska egenskaper kan hibiskus te minska blodtrycket med upp till 10 poäng, enligt en forskning som gjordes vid Tufts University i Boston. För att denna drastiska förbättring ska uppstå måste du konsumera tre koppar varje dag i några veckor. Dessutom har det diuretiska egenskaper som ökar urinering samtidigt som blodtrycket sänks.

 

Sänka kolesterol: Det har också imponerande antioxidantegenskaper. Det bidrar till att sänka nivåerna av "dåligt" LDL-kolesterol från kroppen, vilket hjälper till att skydda mot hjärtsjukdomar och skydda blodkärl från skador. De hypolipidemiska och hypoglykemiska egenskaperna hos hibiskus te kan vara till nytta för dem som lider av blodsockersjukdomar som diabetes. En forskningsstudie utförd på patienter med typ II-diabetes tyder på att konsumtionen av hibiskus surt tee sänker kolesterol, triglycerider och lågdensitets lipoproteinkolesterol, vilket bidrar till att hantera denna oförutsägbara sjukdom.

 

Skyddar lever: Forskningsstudier har också föreslagit att antioxidantegenskaperna hos hibiskus te också kan hjälpa till vid behandling av leversjukdom. Antioxidanter hjälper till att skydda din kropp mot sjukdomar eftersom de neutraliserar de fria radikaler som finns i kroppsvävnader och celler. Därför kan vi med säkerhet säga att dricka hibiskus te kan öka din livslängd genom att upprätthålla god övergripande hälsa i många organsystem.

 

 

Det är viktigt att notera att det finns 232 arter av hibiskus, och inte alla används för te eller helande. Till exempel bör Hibiscus sabdariffa-växten inte förväxlas med andra hibiskusarter, såsom den icke-medicinska Hibiscus Aceto-Sella. Den traditionella hibiskus-teplantan har gula blommor och ett rött centrum. Hibiscus uppstigning Osella har röda blommor.

 

Moringa pulver.

 

När det gäller moringa fördelar, det finns nästan för många att räkna! Native till Afrika och Asien, Moringa Tree, eller Moringa Oleifera att använda sitt vetenskapliga namn, är en av världens mest näringsrika växter.

 

Aduna Moringa Powder är gjord av naturligt torkade moringablad. Den har en läcker spinatygrön smak och är:

 

25% växtprotein inklusive alla 9 essentiella aminosyror

31% fiber

En rik källa till järn, vitamin A och vitamin K

En källa till vitamin E, kalcium och magnesium

Hög i antioxidanter

Eftersom Moringa Powder är en naturlig källa till dessa näringsämnen är den mycket biotillgänglig, så våra kroppar kan absorbera fördelarna lättare än genom att ta syntetiska tillskott.

 

I den här artikeln tar vi en mer detaljerad titt på de 10 bästa hälso- och skönhetsfördelarna med moringa.

 

1. REDUKTION AV TRÄDDHET OCH BEGRÄNSNING

 

Vid en viss tid känner 1 av 5 personer ovanligt trötta, och 1 till 10 har långvarig trötthet, enligt Royal College of Psychiatrists i Storbritannien¹.

 

En enda servering av Aduna Moringa Powder (10g eller 2-3 teskedar) ger:

 

Järn: 46,8% av ditt dagliga krav (NRV)

Magnesium: 19,1% av NRV

Vitamin A: 32,5% av NRV

Järn och magnesium är båda nödvändiga för att minska trötthet och trötthet i kroppen, och vitamin A stöder metabolismen av järn², vilket garanterar ett ökat upptag. Att lägga till moringa i din dagliga rutin är ett effektivt, naturligt sätt att förhindra trötthet och trötthet.

 

Den rika järnhalten i moringapulver gör den också idealisk för veganer, vegetarianer och de som lider av anemi.

 

2. HUD

 

Aduna Moringa Powder har blivit uppkallad av Vogue Magazine som "omdefiniera skönhet inifrån."

 

Det är sylt-fyllt med hudkärlande vitaminer inklusive:

 

Vitamin A: 32,5% av NRV

Vitamin E: 16,9% av NRV

Vitamin A är viktigt för hälsosam, strålande hud och vitamin E skyddar celler från oxidativ stress som hjälper till att bekämpa tecken på åldrande.

 

Moringa har också ett av de högsta antioxidantinnehållen i vilken mat som helst. Med ett ORAC-värde på 157 000 ³ har det 6x antioxidanterna av Goji bär och jämförbara nivåer till antioxidant Powerhouse Matcha.

 

Antioxidanter är viktiga för att skydda, reparera och förebygga cellskador, vilket minskar åldrandet av huden på lång sikt. De hjälper motverkar oxidativ stress och effekterna av fria radikaler. Fria radikaler är instabila molekyler som skadar kollagen som orsakar torr hud, fina linjer, rynkor och för tidigt åldrande.

 

Läs vår artikel om antioxidanter och varför behöver vi dem här.

 

Hudens fördelar med moringa är så exceptionella att Aduna Moringa Powder är en av de första matvarorna som någonsin kommer att säljas i skönhetssalongen i den prestigefyllda London-varuhuset Liberty.

 

3. IMMUNITET

 

En av de bästa moringa fördelarna är dess super immunförstärkande krafter. Att upprätthålla ett hälsosamt immunsystem är viktigt för att hjälpa våra kroppar att avvärja infektioner och sjukdomar. Moringa Oleifera löv är en extremt rik källa till:

 

Järn: 46,8% av NRV

Vitamin A: 32,5% av NRV

Båda är avgörande för immunsystemets normala funktion.

 

Många studier har gjorts om moringa potential som ett anti-cancermedel. Moringa-blad har visat sig ha fördelaktiga egenskaper i kampen mot både bröst- och koloncancerceller4 och forskning pågår.

4. MUSKELVÄXT

 

Moringa oleifera löv är nästan 25% protein, vilket är ovanligt högt för en växt. Aduna Moringa Powder innehåller 9 essentiella aminosyror som gör den till en fullständig proteinkälla, som stöder tillväxt och underhåll av muskelmassa. Den höga proteinhalten i moringa gör den särskilt fördelaktig för veganer och vegetarianer som kan kämpa för att få en tillräcklig proteinförsörjning.

 

Ny forskning har visat att de som äter en kost rik på växtproteiner kan minska risken för typ 2-diabetes (T2D). En 19-årig studie av Östra Finlands universitet har funnit att bara 5 gram köttbaserad proteinförbrukning per dag med en växtbaserad källa kan minska risken för T2D-inbrott med upp till 18% ⁵.

 

5. ANTI-STRESS

 

En av de viktigaste fördelarna med moringa är dess höga magnesiuminnehåll. Magnesium är avgörande för normal psykologisk funktion och normal funktion av nervsystemet. Detta supermineral har blivit namngivet av Psychology Today-tidningen som "The Original Chill Pill ... ett gammalt hemmedel för ångest, apati, depression, huvudvärk, osäkerhet, irritabilitet, rastlöshet ... och sulkiness".

 

En enstaka servering av moringapulver innehåller 19,1% av din magnesium-NRV som hjälper kämpspänningen och ger en känsla av lugn.

6. DIGESTION

 

Moringa pulver är en rik källa av kalcium (29,8% NRV) som bidrar till den normala funktionen av matsmältningsenzymer.

 

Den innehåller också 31% fiber som kan hjälpa till att stödja ett hälsosamt matsmältningssystem och tarmregelbundenhet. Fiber kan också vara till hjälp för vikthantering eftersom det hjälper dig att känna sig fylligare längre och stöder en hälsosam ämnesomsättning.

 

7. ENERGIVRELEASE

 

Moringa är en rik källa till järn (46,8% NRV), kalcium (29,8% NRV) och magnesium (19,1% NRV), alla dag!

 

8. VISION

 

Att ha hälsosamma ögon och normal vision är något som ofta kan tas förhöjd men kräver rätt näring på order för att bibehålla normal funktion. Moringa är en rik källa till vitamin A (32,5% NRV per portion) vilket bidrar till normal vision

 

 

 

9. TEETH

 

Moringa Powder är en källa till magnesium, med en 10g servering som ger 19,1% av ditt dagliga behov. Magnesium är viktigt för att bibehålla starka och friska tänder. Det är bra för barnen att hjälpa tänderna noga och starka. Testa ett av våra läckra, barnvänliga recept som den här otroliga Moringa mint-chokladglassen - de kommer aldrig att vilja ha den artificiella versionen igen!

 

10. BONES

 

Att upprätthålla starka och friska ben är en viktig del av övergripande hälsa. Moringa oleifera löv är en rik källa till vitamin K (213,3% NRV), protein (23%), kalcium (29,8% NRV) och magnesium (19,1% NRV) som alla stöder normala ben.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS